De Nijverhal – Trotse sponsor van Runningteam Ultrarunners Nederland

Door de mensen achter de website www.ultrarunners.nl werd mij gevraagd een stukje te schrijven voor de rubriek ‘sponsor uitgelicht’ en hierin uit te leggen wat De Nijverhal zoal te bieden heeft. Uiteraard geef ik als eigenaar van De Nijverhal en als sponsor van het runningteam graag gehoor aan dit verzoek.

Wat is De Nijverhal
De Nijverhal is een kleine en daardoor zeer flexibele dienstverlener voor zowel bedrijven als voor de particuliere consument. Wij begrijpen dat u uw goederen niet zomaar bij iemand anders plaatst. En wij begrijpen ook dat u toegang tot uw goederen wilt. Juist daarom hanteren wij flexibele openingstijden in overleg met u. Onze kracht zit ‘m in onze jarenlange ervaring binnen de logistieke dienstverlening en is daarmee tevens uw garantie voor maatwerk. Al meer dan 22 jaar zijn wij dagelijks bezig met het opslaan, beheren en transporteren van goederen. Hierdoor kunnen wij u prima adviseren en van dienst zijn.

Wat doet De Nijverhal
Voor particuliere consumenten hebben wij mobiele inboedelboxen voor de tijdelijke opslag van huisraad. Erg makkelijk bij verhuizen, verbouwen, het maken van een wereldreis, buitenlandse stage of project enz. Nadat u ons datum en globale aankomsttijd heeft doorgegeven kunnen wij de box(en)voor u klaarzetten op een met uw auto bereikbare plek in onze hal.
Wilt u liever de box thuis al inpakken? Dat kan ook! Wij kunnen 2 boxen, elk met een inhoud van kubieke meter bij u voor de deur plaatsen in onze gesloten aanhangwagen. Wij maken deze dan open bij u thuis en u kunt ze volpakken. Nog dezelfde dag halen wij de aanhangwagen met de beladen boxen dan weer bij u op en nemen deze in opslag.

Aan bedrijven bieden wij verschillende waarde toevoegende diensten in de categorie ‘Warehousing’: Opslag, voorraadbeheer, verpakken en ompakken van bulkgoederen, gereed product enz. Ook zaken als orderpicking, het bundelen van zendingen, (spoed)transporten enz. zijn bij ons in vertrouwde handen.

Waar vind je De Nijverhal
De Nijverhal is gevestigd op Industrieterrein ’t Lochter dat is gelegen aan de N35, de provinciale weg van Zwolle naar Enschede. U vindt ons aan de Rudolf Dieselstraat 21 in Nijverdal.
Meer weten? Stuur een mail naar nijverhal@dtmservices.eu, bel ons via 0548-366 113 of kom gewoon eens langs. De koffie is zo klaar.

Erik Hengstman
+3161 3839 643